بروزرسانی شده در تاریخ: ۲۴ اسفند ,۱۳۹۶
اسید فاضلاب
گرفتگی لوله فاضلاب مشکلی است که ممکن است برای هر شخصی اتفاق افتاده است. ممکن است برای شما هم این مشکل پیش آمده باشد که لوله فاضلاب دچار گرفتگی شده، مسدود شده باشد و آب از لوله عبور نمیکند.
گرفتگی لوله فاضلاب زمانی اتفاق میافتد که مواد زایدی غیر از آب وارد لوله شود و این مواد اضافی در قسمت زانویی و خمیدگیهای لوله گیر کرده و به مرور زمان انباشته میشوند. این مواد انباشته شده در لوله باعث مسدود شدن راه لوله شده و اجازه عبور آب از لوله را نمیدهند. این گرفتگی ممکن است در هر قسمت از لوله فاضلاب اتفاق بی افتد اما رایج ترین مکان برای گرفتگی در لوله، خمیدگیهای لوله و زانوییها است. این قسمتها به خاطر داشتن خمیدگی مکان مناسبی برای جمع شدن مواد اضافی میباشد و این مواد اضافی راحت تر در آنها گرفتار شده و راه لوله را میبندند.
پیشگیری
قبل از این که لوله فاضلاب ساختمان دچار گرفتگی شود باید نکاتی را رعایت کرد تا از این گرفتگی در لولهها جلوگیری کرد. با رعایت این نکته خیال شما از بابت ایجاد گرفتگی و انسداد در لوله فاضلاب راحت بوده و هیچگونه مشگلی در رابطه با لوله فاضلاب و گرفتگی در آن نخواهید داشت.
مهم ترین و ساده ترین راه پیشگیری از انسداد لوله فاضلاب ، جلوگیری از ورود مواد اضافی(مواد جامد) به داخل لوله فاضلاب است. اگر چه این روش بسیار ساده و پیش پا افتاده است اما بسیاری از افراد با عدم رعایت آن دچار این مشکل میشود و سپس به دنبال شماره شرکتهای لوله بازکنی و تخلیه چاه و حل مشکل خواهند بود. در واقع علت اصلی گرفتگی لولههای فاضلاب ورود مواد جامد و اضافی به داخل لوله است. لوله فاضلاب مکانی برای عبور آب و فاضلاب است و در صورت ورود مواد اضافی، امکان انسداد و گرفتگی در آن وجود دارد.
با این حال اگر مواد جامد اضافی وارد لوله شد، نباید آنها را به حال خود رها کرد. در این هنگام باید مقداری آب درون لوله فاضلاب ریخت تا مواد اضافی وارد شده به همراه آب از داخل لولهها عبور کنند و به درون چاه ریخته شوند تا باعث گرفتگی لوله نشوند.
بازکردن گرفتگی
با توجه به نکاتی که بیان شد، اگر باز هم مواد جامد وارد لولهها شدند و با ریختن آب هم از لوله خارج نشدن و راه لوله باز نشد باید از روشهای دیگری برای باز کردن لوله استفاده کرد. روشهای اصلی و مناسب برای باز کردن گرفتگی لوله به صورت زیر است.
۱- لوله بازکن دستی
لوله بازکن دستی که به آن تلنبه نیز گفته میشود، وسیله ای بسیار مناسب برای باز کردن گرفتگیهای سطحی و ضعیف در لوله فاضلاب است. این وسیله متشکل از پمپ و دسته است. یک قطعه پلاستیکی به شکل نیم دایره که به آن پمپ گفته میشود و یک دسته روی آن. وقتی که لوله فاضلاب دچار گرفتگی شد، قسمت پلاستیگی لوله بازکن را روی دهانه لوله قرار دهید به طوری که سطح پمپ لوله بازکن دور دهانه لوله و کفشوی را بپوشاند و راه خروج هوا از آن وجود نداشته باشد. سپس دسته لوله بازکن(تلنبه) را به سمت پایین فشار دهید تا پمپ لوله بازکن به سمت دهانه لوله حرکت کند. این کار را چندید بار انجام دهید تا لوله باز شود. روش کار تلنبه دستی لوله بازکن به این صورت است که هنگام فشار دادن تلنبه لوله بازکن به سمت پایین، هوای داخل پمپ لوله بازکن به سمت لولهها حرکت کرده و مواد اضافی داخل لوله را وادار به حرکت میکند، انجام مداوم این کار باعث حرکت کردن مواد داخل لوله شده و راه لوله باز میشود.
دو نکته مهم هنگام استفاده از تلنبه لوله بازکن وجود دارد.
- هنگام فشار دادن تلنبه لوله بازکن، نباید هوا از زیر پمپ آن خارج شود.
- بعد از باز شدن لوله به وسیله تلنبه لوله بازکن، باید مقداری آب داخل لوله ریخت تا مواد جامد داخل لوله دوباره باعث گرفتگی نشوند و به داخل چاه ریخته شوند.
۲- لوله بازکن شیمیایی
این نوع لوله بازکن برای بازکردن گرفتگیهای ضعیف و سطحی مناسب است. با ریختن مقدار مناسبی از این لوله بازکن داخل لولهها، احتمال بازشدن گرفتگی درون لوله وجود دارد. باید توجه کرد که سرعت تاثیر این نوع لوله بازکن(لوله بازکن شیمیایی) آهسته است. بعد از ریختن لوله بازکن شیمیایی داخل لوله باید مدتی صبر کرد تا مواد شیمیایی و اسیدی داخل لوله بازکن وارد لوله شده و به داخل مواد زائد نفوذ کنند و آنها را از بین برده، باعث رفع گرفتگی لوله شوند. این نوع لوله بازکنها (لوله بازکن شیمیایی) حاوی مواد اسیدی و شیمیای هستند که باعث حل شدن مواد جامد در خود میشود. این مواد شیمیایی هم گرفتگی را از بین میبرد و هم لوله را. لوله بازکن شیمایی هنگام تماس با لولهها باعث خوردگی آنها میشود. در استفاده از این نوع لوله بازکن باید دقت کرد. استفاده مداوم از این مواد شیمیایی و لوله بازکنهای اسیدی باعث خوردگی و پوسیدگی لولهها میشود. بعد از استفاده از لوله بازکن شیمیایی و باز شدن راه لوله، مقداری آب درون لولهها بریزید تا مواد باقی مانده و مواد شیمیایی لوله بازکن از داخل لولهها خارج شوند و باعث گرفتگی مجدد لوله و پوسیدگی لوله نشوند.
مواد اسیدی و شیمیایی لوله بازکن شیمیایی، سمی هستند و باید از دسترس کودکان دور باشد. این مواد را نباید به صورت مستقیم بو کرد زیرا بخار این مواد نیز سمی است و باعث ایجاد مشکل در سلامت شما میشود.
۳- پودر لوله بازکن
در زمانهای قدیم و دوران گذشته که محلولهای اسید – شیمیایی لوله بازکن وجود نداشت، از پودر لوله بازکن استفاده میشد که به آن «چنته» گفته میشد. روش استفاده از این نوع لوله بازکن این است که پودر لوله بازکن را در داخل لوله ای که خشک است بریزید و پس از گذشت مدتی در داخل لوله آب بریزید. با آمدن محلولهای اسیدی لوله بازکن استفاده از پودر لوله بازکن منسوخ شده است، اما در صورتی که به این پودر دسترسی دارید میتوانید از آن استفاده کنید.
۵- لوله بازکن تراکم هوا
اگر گرفتگی لوله به دلیل وجود خاک و فضولات انباشه شده در لوله باشد باید از این نوع لوله بازکن استفاده کرد. استفاده از این وسیله به این صورت است که با تلنبه زدن، هوا داخل دستگاه فشرده میشود و عقربه مقدار فشار هوای داخل دستگاه را نشان میدهد. با قرار دادن دهانه دستگاه روی دهانه لوله و کشیدن اهرم دستگاه لوله بازکن، هوای فشرده داخل دستگاه به درون لوله وارد میشود و گرفتگیهای درون لوله را وادار به حرکت میکند.
برای استفاده از این دستگاه باید دهانه آن را محکم روی لوله نگه دارید تا هوا از کنارههای آن خارج نشود. همچنین در صورت باز نشدن لوله، این کار را چند بار دیگر هم انجام دهید.
۶- فنر لوله بازکن
اگر گرفتگی درون لوله با هیچ نوع لوله بازکنی باز نشد باید از این روش استفاده کرد. فنر لوله بازکن وسیله ای مناسب برای باز کردن گرفتگیهای سخت درون لوله مانند خاک و مواد جامد سخت.
فنر لوله بازکن تشکیل شده است از موتور و فنر. موتور لوله بازکن فنری وسیله ای است مانند دریل که فنر به سر آن وصل میشود. فنر لوله بازکن هم فنری متناسب با لوله است که باید انعطاف لازم را داشته باشد تا درون خمیدگی لوله بتواند خم شود.
برای استفاده از فنر لوله بازکن باید فنر را به سر دریل یا موتور مخصوص وسل کرد و سر فنر را داخل لوله فرو کرد. با روشن کردن موتور فنر شروع به چرخیدن میکند. هنگامی که موتور روشن شد و فنر لوله بازکن به چرخش در آمد، به آرامی فنر را به داخل لوله فشار دهید. این کار را ادامه دهید تا فنر بیشتر داخل لوله وارد شود و به قسمت گرفتگی لوله برسد. هنگامی که نوک فنر به گرفتگی لوله برسد باعث حرکت خاک و مواد جامد سخت درون لوله شده و آنها را به درون چاه هدایت میکند.
البته فنر لوله بازکن دستی هم وجود دارد به صورتی که در انتهای فنر یک دسته وجود دارد که با آن میتوان فنر را چرخاند. تفاوت فنر لوله بازکن برقی با دستی در سرعت حرکت آن است.
در استفاده از فنر لوله بازکن برقی باید دقت کنید. هنگام چرخش فنر ممکن است از داخل لوله خارج شود به به اطراف برخورد کند. اگر تجربه کار با این وسیله را ندارید از افراد باتجربه و لوله بازکن کمک بگیرید.
اینجا در مورد این مطلب بیشتر بخوانید
پانچر راه حلی آسان تر
این محصول(خورنده بتن و ساروج) جدید کم خطر برای انسان و محیط زیست و با استفاده آسان برای کاربر می باشد.
pancher یک جایگزین اسید است که عاری از بخارات و بوی نامطبوع می باشد. pancher با حل کردن (شکستن پیوند بین مولکولی) پیوند یونی در داخل سیمان، آن را حل کرده و سیمان یا بتن را از روی هر سطح بر میدارد، تبادل یونی استفاده شده در این محصول برای اولین بار در صنعت بکار گرفته شده است.
pancherحاوی اسیدهای موریاتیک، هیدروکلریک، سولفوریک و یا فسفریک نمی باشد.
موارد کاربرد :
۱ – تمیز کردن سطوح تراک میکسر از بتن “عملکرد تضمینی”
۲- جداسازی بتن از سطح قالب بتن “عملکرد تضمینی”
۳ – شستشوی ابزار آلات که بتن به آن چسبیده “عملکرد تضمینی”
۴ – تمیز کردن بتن از کلیه سطوح کاشی وسرامیک و…… “عملکرد تضمینی”
۵-باز کردن لوله هایی که با بتون و سیمان پر شده است “عملکرد تضمینی”
۶- خورنده ساروج های توسی,مشکی,سفید و فرمز “بستگی به نوع ساروج دارد”
۷-تخریب بتون سطح از قبیل سقف,کف و ….. “بستگی به نوع بتون ,مدت ساخت,ضخامت”
این محصول در ظروف ۵ ,۱۰ ,و ۲۰ لیتری ارائه میشود.
حلال بتون وساروج pancher
جهت خرید پانچر (حلال بتن و ساروج) میتوانید با به قیمت های زیر با شماره های زیر تماس بگیرید
ساخت کشور کانادا بوده به قیمت لیتری ۱۲۰۰۰ تومان
در بسته های ۲۰ لیتری به قیمت ۲۴۰ هزار تومان.
در بسته های ۱۰ لیتری به قیمت ۱۴۰ هزار تومان
در بسته های ۵ لیتری به قیمت ۸۵ هزارتومان ارائه میشود
۰۹۱۹۵۰۰۰۱۵۶ اقای حسینی مدیر فروش و مشاور تخریب
۰۹۳۹۹۵۰۰۹۴۰ اقای احمدی نمایندگی فروشتهران
۰۹۱۳۹۶۱۴۶۸۴ اقای حسینی نمایندگی اصفهان